moonmaker05 Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 tak jak w temacie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 tak jak w temacie 1468025[/snapback] Zapewnie mozesz sobie sam odpowiedziec no ale pomoge ;) Do sprzetu ktory nie wymaga duzej przepustowosci magistrali, a jaki sprzet no to juz sobie odpowiedz :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moonmaker05 Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 (edytowane) no ok mam 1x pcie16x i 2x pcie1x zamiast tych 2 pcie1 muglbym miec zwykle pci sloty i bym mial wiecej miejsca a tak to mi duzo miejsca zajmuje a mam tylko 3 pci slot i dlatego nie rozumiem po co to Edytowane 29 Maja 2005 przez moonmaker05 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 no ok mam 1x pcie16x i 2x pcie1x zamiast tych 2 pcie1 muglbym miec zwykle pci sloty i bym mial wiecej miejsca a tak to mi duzo miejsca zajmuje a mam tylko 3 pci slot i dlatego nie rozumiem po co to 1470339[/snapback] A ja nie rozumiem po co montuja USB 1.1 jak wszystkie uzadzenia sa zgodne wstecznie i wystaczylo by samo USB 2.0. ;) To taki okres przejsciowy, wkoncu zostanie tylko jedno. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...