Kwiecień Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 Wziąłem kompa w rozliczeniu, biorę się za wykręcania podzespołów a tam zonk :blink: Jedna śrubka i to na dodatek w samym rogu płyty głównej jest "rozwiercona" tzn. że śrubokrętem nic nie zrobię :mur: I teraz jak tą śrubkę wykręcić ?? Kombinerkami nie ma dostępu, a nawet jak mi się uda to nie ma za co złapać. HELP :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dszywala Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 hmm może spróbuj od drugiej strony śróbki tam gdzie masz wkręcony gwint w obudowę,... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 (edytowane) Rozwierciłem i odkręciłem :D Koniec tematu :D Dzięki Sphinx !! :D Edytowane 29 Maja 2005 przez Kwiecień Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 a tez wogole dla innych, jak srobka sie kreci w miejscu to nalezy odkrecac ja srobokretem a a z drugiej strony jednoczesnie ja wciskamy i powinno zaskoczyc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 Wziąłem kompa w rozliczeniu, biorę się za wykręcania podzespołów a tam zonk :blink: Jedna śrubka i to na dodatek w samym rogu płyty głównej jest "rozwiercona" tzn. że śrubokrętem nic nie zrobię :mur: I teraz jak tą śrubkę wykręcić ?? Kombinerkami nie ma dostępu, a nawet jak mi się uda to nie ma za co złapać. HELP :unsure: 1468165[/snapback] Jak juz bedziesz zdesperowany to mozesz wyrwac kombinerkami a w to miejsce wkrecic wkret do metalu (komputerowy..) wchodzi ciezko ale tylko pierwszy raz, pozniej juz spokoj bo jest grubi gwint a nie maciupenki jak na srubce :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 podobny problem mam :? a dokladniej u znajomego, kupil jakiegos uzywanego kompa i chce wiatraczek zmienic bo jest za glosny, poprosil mnie o pomoc ale okazuje sie ze jedna srubka w wiatraku jest uszkodzona i srubokret odpada :/ Jakies pomysly ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zakonnik Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 podobny problem mam :? a dokladniej u znajomego, kupil jakiegos uzywanego kompa i chce wiatraczek zmienic bo jest za glosny, poprosil mnie o pomoc ale okazuje sie ze jedna srubka w wiatraku jest uszkodzona i srubokret odpada :/ Jakies pomysly ? 1469444[/snapback] tak jak wyżej kombinerkami a jak sie nie da (czyt. jak będziesz zdesperowany) to weź wiertarkę i ją rozwierć. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 trzeba bedzie, mam nadzieje ze nic przy okazji nie poniszcze ;] bo jak pech to pech Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zakonnik Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 A co tam do zniszczenia jest, najwyżej trochę plastik na wentylatorze uszkodzisz. Jak wywiercisz weź gwintownik, nowy gwint zrób i po sprawie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...