Ocean Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 Witam Upaly sa i daja ostro popalic mojemu coolerkowi, straszne malenstwo z wentyle 60mm, do tej pory dawal sobie rade, ale teraz jest mu za cieplo. Z racji tego, ze mam zamiar po wakacjach kupic nowy komp na A64 nie chce inwestowac duzych pieniedzy w cooler teraz. Dlatego wybralem dwa tanie coolery: Pentagram QV100al+ oraz Arctic Cooling - Copper Silent 2 M ( z ręczną regulacją ). Chlodzenie obudowy i sama obudowe mam przyzwoite, widac w podpisie, cooler podlacze pod aerogate2, tak teraz mam. Zalezy mi na w miare przyzwoitej wydajnosci (teraz musialem zejsc do 12,5x166, niestety), a chce aby dalej chodzil na 11x200 i do tego powinien byc w miare cichy ~20db (na niskich obrotach). W takim ukladzie, ktory z tych dwoch wybrac? podczas grania bedzie na max obrotach, w trakcie zwyklej pracy obnizone obroty. Dzieki za sugestie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melonowy Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 Wg mnie pentagram bylby lepszy.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia666 Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 Powiem ci tak: mam arctica 2tc z wylancznikiem termicznej regulacji i dziala lepiej niz pentagram 80 alcu ktorego kupilem bo przesiadam sie na amd64, ale oczywiscie sprawdzielm go na moim duronie i max fsb jakie wyciagnalem to 187 przy tem juz powyzej 50C, tazke zadna rewelacja. tyle ze pentagram ma taka pzrewage ze mozna go zalozyc na amd64, p4 i amd s. A a niestety arctica tego zalozysz tylko na soc A... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...