NewLSD Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 Witam! Jestem tu nowy... chciałem pozdrowic (prawie) wszystkich na tym forum... bo na pewną są tu jakieś łajzy którym pozdrowienia sie nie należą... :evil: ale wszystkich oki pozdrawiam... CZEŚĆ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wu Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 Baw się dobrze.... Pozdrawiam ... PS . dobrze ze nie wszyscy piszą takie posty :wink: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlado Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 Witam! Jestem tu nowy... chciałem pozdrowic (prawie) wszystkich na tym forum... bo na pewną są tu jakieś łajzy którym pozdrowienia sie nie należą... :evil: ale wszystkich oki pozdrawiam... CZEŚĆMocne słowa, końcówka szczególnie... 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 Witam!!! Jesteś już chyba 6 użytkownikiem który stworzył taki topik :lol: (nie wliczając mnie oczywiście :wink: 8) ) ale tak jak każdemu życze ci: LET THE POWER BE WITH WOU :lol: 8) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 Witam. P.S. Zakładam się że reed wrzuci pewien "rysunek". :))))). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 SIEMA :!: JESTEM TU NOWY :!: MAM JUZ NABITE PONAD 800 POSTOW ALE JESTEM NOWY :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vedmin Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 Witam. P.S. Zakładam się że reed wrzuci pewien "rysunek". :))))). Przegrałeś nie dał :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 witamy i zyczę owicnego o/c Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 welcome 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NewLSD Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 Witam. P.S. Zakładam się że reed wrzuci pewien "rysunek". :))))). Ty tak duzo nie zakladaj... ;) Pogadamy na gg ;) przyjacielu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snajper_Tango4 Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 Witam nowego kolegę !!! :) I niech moc 120 W Peltiera będzie z Tobą :lol: Peace Man 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 jeszcze troch i bede staly :D a narazie jestem nowy :( no ale kazdy kiedys zaczynal :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...