roodin Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 Od jakiedgoś czasu nie patrzyłem na monitory temperatury ale po ostatnich dniach (resety dosyć częste) zacząłem parzeć i... i cały czas 60* !!! niewiem czy sam system to już dla niego stres, ale kiedys po godzinach grania miał troche ponad 50*. mam płyte asusa A7V-133, 128 ramu i grafe gf4 mx440. Do tego wszystkiego w chwili pisania wyskakuje mi monit, że nie działa mi wentyl na CPU (obudowa otwarta i widze że sie kreci). Na MB mam 36-38*. Do tego jeszcze patrzyłem na napiecia to na 3,3 mam 3,55!!! od 4 lat czegos takiego nie mialem, niewiem co sie dzieje, jak ktos jest w temacie to czekam na szybką pomoc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roodin Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 Te wiechy mogą być od temperatury? a jak tak to od czego ona tak nage wzrosła? a swoją drogą tak podwyższone napięcie na 3,3 może być groźne dla kompa? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maks! Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 Naszedł dzień zmiany zasilacza :) Jego czas się kończy... zawyża napięcia przez co cpu może dostawać za duże vcore w wyniku czego przegrzewa się. Zasiłka nie wyrabia z dostarczaniem Wat i się restartuje :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roodin Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 vcore wynosi 1,7 ale niewiem ile powinno miec normalne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...