Gość mici Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 (edytowane) Witam Czy wystarczy taki radiator na radka 9550 mem/gpu 200/325 Edytowane 28 Maja 2005 przez mici Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 Powinien wystarczyć tylko czy nie zawysoki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mici Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 mam 5 cm wolnego miejsca więc się zmieści Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^KapitaN^ Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 jak mowił Dziuby jesli nie straszne ci pozegnanie sie z 2 slotami pci to raczej da sobie rade. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mici Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 sprawdziłem dwa PCI zablokowane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 Może zeszlifuj górę 3cm i daj wiatraczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mici Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 mi chodzi o ciszę bez wentylka sam radiator Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 To wiatrak daj na 5V, będzie chlodził i będzie cicho :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 Ale jesli kolega i tak nie uzywa tych dwóch pci to poco ma kombinowac. Ja mam zablokowane 3 pci przez moje chłodzenie i to mi wcale nie przeszkadza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 Tyz prowda :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HugoZak Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 Ja planuje na moją grafe (patrz podpis) wsadzic blue zalmana na GPU czy bede mial nizsze temp niz na zwyklym chlodzeniu tj. cienki radiator i na tym wentyl 4x4? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...