Ghost Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 Kupuje nowe pamieci do komputera i mam do wyboru 2 zestawy: CORSAIR XMS Kingston HyperX Do tego zmieniam procesor na Athlona XP 3200+. Ktore z tych 2 zestawow Byscie mi polecili? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 Chcialbym zamowic te pamieci dzisiaj. Pomoze mi ktos w wyborze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 mam te kingstony fajne np - 221 2-2-2-5 2,9V, o ile wiek korsarki będą lepsze,, te kingstony to jedne ze słabszych kostek na tccd, kuszą ceną - na allegro bywają za mniejszą kasę niż jak widzę na newegg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pixelik Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 forest jajkie masz dokladnie te kingstony?? na tccd?? czy innych ? bo mysle nad zmiana pamieci:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 khx ulk2/1g - na tccd http://allegro.pl/show_item.php?item=52957045 http://allegro.pl/show_item.php?item=52518098 co dziwne na allegro jest ciągle jakaś aukcja z tymi pamięciami i wystawiają to ludzie z Lubina ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Noorek Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 TwinMOSy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 TwinMOSy 1471531[/snapback] Dlaczego TwinMosy? A z tych co podalem? Pamieci bede kupowal na newegg.com tak ze jesli chcecie cos polecic to tylko z tej strony. Niechce przekroczyc $250 za pamieci... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...