Gość szala18 Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 Witam, a wiec miesiac temu mialem zwarcie w PC, i padł zasilacz i płyta głowna, reszte cześci sprawdzalem w innym kompie i wszystko grało dobrze. Od czasu gdy wymienili mi cześci na nowe (PLYTA + ZASILACZ), gdy chce wlaczyc kompa nie wlacza sie monitor.... (nawet nie slychac zeby wgrywał windows), i moj PC stoi zawieszony :| , musze poruszac kablami, calom budom podociskac kable etc .... i dopiero po 15x probie wlaczenia PC ------> ODPALA :( czym to moze byc spowodowane?? rozebralem PC juz kilkakrotnie i zlozylem wszystko od nowa i nie widze gdzie moze twić usterka ?? moze ktos mi pomoze ..... PLZ :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 Uruchom kompa bez obudowy. I sprawdź czy będzie chodził a pozatym mi to wygląda na jakiś zimny lut na płycie gł.Pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roodin Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 mozliwości jest kilka: albo cos z grafą, albo kabel od monita (wypróbuj go na innym kompie), albo defekt płyty, moze jakoś agp uszkodzone albo wada fabryczna. Pokombinuj tak jak mówiłem z tym monitorem albo pożycz od kogoś inny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość szala18 Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 dzieki sproboje pokombinowa według waszych porad :) thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...