szparag Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 Czy ktos może mi powiedzieć w jaki sposób mam zmienić bios na karcie radeon 8500 LE. Gdzie tego szukać i jak to zrobić? Z góry dzięki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlado Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 Tu cos Masz o tym: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=132...iosu+radka+8500 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szparag Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 Te linki które mi podałeś nic mi nie mówia, moze dlatego ze jestem tu nowy i nigdy czegos takiego nie robiłem. Dzieki za chęci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlado Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 Nie mam niestety Radeona. Może ktos z posiadaczy Ci pomoże. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 Ja mam podobne pytanko tylko dotyczące radka 7500. Czy do nie go też mozna wgrać zmodowany bios?? I jak zrobić V mod na pamieciach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 Własnie walnijcie moze jakiegos linka do biosów i jak sie to robi :):):):) Prosimy tak ładnie:) Szacuneczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 Robi się to analogicznie jak z BIOSem na płycie głównej. Poszukajcie na forum. Pare razy dawałem linki i opisywałem zmiany BIOSu. O v-mod'zie też pisałem coś chyba :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szparag Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 e!Gr00bY Mógłyś mi podac te linki? Chodzi mi o to kreślenie ołówkiem. Bardzo cie prosze i bede wdzięczny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...