Wiesie Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 Witam wszystkich. Wiem że to nie jest odpowiednie forum na takie tematy (chyba) ale mam wielki problem i niemam pojecia co zrobic gdyz podczas rozkrecania psx2 wszystko bylo elegancko ale pojawia sie jeden problem po skreceniu wszystko chodzi tylko plyta niechce sie krecic... wiec prosze o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 Witam wszystkich. Wiem że to nie jest odpowiednie forum na takie tematy (chyba) ale mam wielki problem i niemam pojecia co zrobic gdyz podczas rozkrecania psx2 wszystko bylo elegancko ale pojawia sie jeden problem po skreceniu wszystko chodzi tylko plyta niechce sie krecic... wiec prosze o pomoc 1470786[/snapback] Serwis. Nie koniecznie oryginalny. Znajdz kolesia w swoim mieście i on Ci to zrobi. Grosze zapłacisz. Pewnie jakaś regulacja poszła, albo kabelek wychaczyłeś. Naprawde, dobrze zrobisz, jak oddasz w rece typów co to robią na co dzień. Jak chcesz to dam Ci namiary na typa z BDG, ale nie wiem czy aqrat z BDG potrzebujesz ;) Jak coś bedziesz wiecej wiedział, to wal. ;) Postaram się pomóc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesie Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 No akurat ja jestem z Łodzi ale znam kolesia ktory ma sklepik gdzie przerabia to pewnie bedzie wiedzial oco biega no ale i tak dzieki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...