silver_pl Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 Witam dzisiaj od samego rana szukam sterowników do oryginalnego kabla na USB do Noki 7610. Przyszedł dzisiaj do mnie kolega i powiedział żebym mu powrzucał na tego fonika jakieś MP3, ale nie ma płutki bo musie połamała przy transporcie :// Jedyne co dotychczas znalazłem to Nokia PC Suite, ale to jest tylko program do zarządzania fonem , a mi oprócz tego potrzebne są jeszcze sterowniki do kabla Nokia typ: DKU-2. Ma ktoś sterowniki??? Proszę o jak najszybszą odpowiedź Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 Do kabla to raczej sterownikow nie znajdziesz :lol: Natomiast nie wiem jak jest w Nokii , ale mi w Siemensie razem z Siemens PC Suite instaluja sie wlasnie stery od fonu . Moze wez zainstaluj Nokia PC Suite i zobacz czy przypadkiem nie roziwaze to twojego problemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silver_pl Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 Jak się nie znasz to się nawet nie odzywaj :)))))))) Mam 2 fony i wiem że do każdego potrzebny jest sterownik do kabla - sterownik portu USB dla danego kabla, bez tego wogóle nie wykryje fona :))) Instalowałem już rano PC Suite i nie wykrywa wogóle fona, bo tak jak mówe potrzebny jest sterownik...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
l__enin Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 sterownik do kable dku5 masz tu http://www.nokia.com/phones/files/software..._DKU-5_1_24.exe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...