pzeeemek Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 Witajcie Mam zadona prace domowa na zaliczenie z PASCALA napisac program macierz sąsiedztwa do tego urzyc odcienie szarosci i gratacie kontrastu. jak to zrobic bo dopiero sie ucze pascala i zabardzo nie wiem jak to napisac a potrzebna jest to na zaliczenie z matematyki. Za odpowiedz z góry dzieki. Pozdrowienia Przemek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vegan Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 (edytowane) Zaliczenie z polskiego też oblałeś :mur: Edytowane 30 Maja 2005 przez Vegan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekci Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 hej! Rozwiązałeś już swoją pracę domową? mam taką samą do zrobienia. byłbym bardzo wdzięczny gdybyś się ze mną skontaktował. Pozdrawiam Mój mail tym82@o2.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...