Goffer Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 Kupuje komp "biurowy" i nie moge sie zdecydować na płytke wiem że chce na i845ge ale nie wiem jaką. Jak narazie znalazłem dwie na komputroniku Gigabyte GA-8GE667 Pro i Microstar 845GE Max-L zależy mi aby dobrze sie na niej kręciło bo posadze na niej celine 2,0Ghz no i oczywiście dobrze by bylo gdyby miała zintegrowany lan. Cena maksymalna to 650PLN. Proszę o wasze opinie na temat tych i innych płytek na i845ge. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tMQ Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 http://www.benchmark.pl/artykuly/testy/int.../intel845G.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 Cytat Kupuje komp "biurowy" i nie moge sie zdecydować na płytke wiem że chce na i845ge ale nie wiem jaką. Jak narazie znalazłem dwie na komputroniku Gigabyte GA-8GE667 Pro i Microstar 845GE Max-L zależy mi aby dobrze sie na niej kręciło bo posadze na niej celine 2,0Ghz no i oczywiście dobrze by bylo gdyby miała zintegrowany lan. Cena maksymalna to 650PLN. Proszę o wasze opinie na temat tych i innych płytek na i845ge. nie sądzisz że lepiej bedzie jak kupisz płyte na i845pe, jak bardzo chcesz i845ge to kup od gigabyte. P.S. Skoro chcesz do biura to nie lepiej kupić jakiegoś durona 1,2ghz i jakąś k266a (bedzie tanie a efekt taki sam) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 16 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2002 Goffer - nie kupuj Celerona 2.0. Dołoż lepiej "pare" złotych i kup 1.8A. Dużo lepsza inwestycja. A swoją droga jeżeli do biura to coś zdecydowanie tańszego niż P4/Celeron i to jeszcze na i845x. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 16 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2002 jezeli to komp biurowy to nie ma sensu kupowac celerona 2.0 kup durona (bedzie taniej) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...