WoofeR Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 Witam, Jestem tuż po formacie (zainstalowane sterowniki monitora, grafiki, myszki i muzyki oraz via 4 in 1 - wszystkie najnowsze) Podczas instalacji SP2 kurosr myszki dziwnie skakał także podczas kopiowania z partycji na partycje kurosr skacze. W Operze gdy strona jest bogata w grafikę lub po prostu obciąża procesor kursor również skacze. Podczas zwykłej pracy tego nie zaobserwowałem. Jaki jest powód skakania kursora? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 Sprawdz na pocztaku czy masz wlaczone DMA dla dysków. Mozna to zrobic w manadrzerze urzadzen... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WoofeR Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 Niestety włączone ... Dodam, że gdy winamp jest odpalony to kursor nie skacze. Tak więc jest to spowodowane bardziej obciażeniem procesora niż pracą dysku ... Już sam nie wiem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 Moze jakies podejrzane procesy w tle pracuja. Daj jakiegos zrzuta z menedzera zadan... Sprawdz tez co ci sie uruchamia w autostarcie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WoofeR Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 No wydaje sie byc wszytko w porzadku w tych procesach. Sproboj jeszcze doinstalowac do systemu wszystkie najnowsze laty jakie sa do pobrania z witryny windows update. Calkiem mozliwe ze to tez wina bad bloków na dysku. Moze warto go przeskanowac np. hddregeneratorem lub jakims softem od producenta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...