MaZielony Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 mam ta plytke od wczoraj i jest taka opcja: zostawiajac zworki fabrycznie ustawione na dzwieku, winda widzi urzadzenie do odtwarzania ale podczase odtwarzania piosenki nic nie slychac?! druga opcja ze jak podlacze wyjscia z obudowy zamiast tych zworek to winda nie widzi zadnego urzadzonka! spotkal sie ktos z takim przypadkiem? nowe stery do muzy nie pomagaja! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radosuaf Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 Jest kilka opcji: 1. źle podłączony kabel od głośników (do zielonego ;)) 2. dźwięk wyłączony w BIOSie 3. brak sterów 4. wyciszone wyjście 5. niesprawne głośniki, głośność na 0 innych koncepcji nie mam... co do zworek, to po podłączeniu przedniego panela dźwięk powinien być w wyjściach z przodu, z tyłu natomiast bynajmniej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZielony Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 AD 1. dzwiek podlaczony dobrze(zielony) AD 2. to mam tylko opcje AUTO albo DISABLE!! moze ktos wie gdzie to dokladnie znalesc w biosie feniksa AD 3. stery z plyty a pozniej sciagane z netu AD 4. wszystko na maxa wziete AD 5. sprawdzane na dwoch zestawach grajacych Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radosuaf Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 Powinno być ustawione na Auto. Jak składałem kumplowi kompa na NF7, nie było z tym żadnych problemów... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...