zomer Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 fack :evil: :evil: :evil: te procki się sypią jak placki, 6 razy zdejmowałem radiator (delikatnie) a tu już wszystkie kanty zaokrągonglone i połowa krutszej ścianki urwana. AMD robi se istne jaja (przypuszczam że jego teza to: załuż radiator i zapomnij że wogule masz procesor) wku..ia mnie to strasznie bo zaraz z procka bedzie proszek a ja jeszcze chce wc na to założyć . Poradzcie jak sobie z tym poradzić żeby się nie rozsypał ten proc, macie jakieś pomysly? :idea: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zomer Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 jakie macie ukruszenia na duronie chodzi mi o wielkość, oczywiście proc chodzi normalnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 Nie lamentuj tylko po pierwsze uzyj opcji SZUKAJ po drugie kup sobie cooper shima albo oklej jadro poxipolem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 po pierwsze następnym razem użyj opcji SZUKAJ po drugie nie lamentuj tylko kup cooper shim albo oklej sobie po bokach jadro (procka :)) ) poxipolem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zomer Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 jak nie masz nic sensownego do napisania to nie lamentuj tylko szukaj :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 Copper shim rulezzz! :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 musisz miec niezle przeszczepy zeby tak procki demolowac moze komus sie spodoba duron z okraglym jaderm i kupi go od ciebie:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...