pirex Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 Witam, mam problem z win xp. Otóż zainstalowałem PartitinMagic 8 i zmejszałem za jego pomocą partycję G. Miałem 30% procesu i zresetował mi się komputer (mój procesor jest przegrzany i czasami resetuje kompa). No więc zresetował mi się komp w czasie procesu i kiedy weszłem spowrotem na w windowsa to nie wykrywałem mi tej partycji. Urruchomiłem ponownie PartitionMagica i ta partycha była, lecz zasmiat litery G pisało coś takiego ???. Próbowałem jakimiś opcjami przywrócić tą partycji (brałem każdą po kolei). I po jakimś procesie musiałem uruchomić ponownie kompa, więc to zrobiłem lecz teraz ładuje mi win wp po czym wyświetla niebieski ekran a na nim pisze coś "Autocheck not found" i resetuje mi kompa. Usunołem z spod dosa tą partycję z myślą, że wsystko będzie z powrotem ok, lecz nadal to samo. Co począc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 Usuń wszystkie partycje magik ci namieszał. I utwórz od nowa w normalnym programie np ranish. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...