szopinka Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 (edytowane) Mam problem, właśnie kupiłam zestaw głośników logitech 5500 podłączyłam i okazuje się, że nie działają wszystkie głośniki tzn: centralny, subwoofer i jeden z przednich. Podczas testu się odzywają także nie jest to sprawa techniczna a niedoskonałość w konfiguracji. posiadam karte creative audigy 2 zs słucham zazwyczaj na windows media player. Jeśli ktokolwiek mógłby pomóc w konfiguracji będę wdzięczna gg 9070143 aha konfiguracja w panelu sterowania i w programie do karty dźwiękowej gdzie wybierało się ilość głośników - bezskuteczna Edytowane 30 Maja 2005 przez szopinka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[R] Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 (edytowane) Nie wiem jak jest u ciebie, ale Creative miał zawsze w 2 miejscach tą regulacje. Zmieniając jedną nie zawsze zmieniały się obie.(Jedna była w ustawieniach karty dzwiękowej druga w ustawieniach Windowsowych) Nie napisałaś jakiego systemu operacyjnego używasz więc nie mogę ci powiedzieć gdzie i co masz sprawdzić. Najprawdopodobniej wcześniej miałaś zwykłe głośniki w liczbie dwóch i taki config został w windowsie. Trzeba zmienić na dzwięk przestrzenny 5+1 i powinno być. :) Czekam na dodatkowe info napewno coś poradzimy :) jakby co to odezwij się na GG :] Podane w mojej karcie :) Edytowane 31 Maja 2005 przez [R] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Platinium_ Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 Mialem to samo z 5900 okazalo sie ze abit niechcąco zamienił czarny i rozowy wtyk na wyjsciach z płyty.. Wystarczylo zamienic miejscami i wszystko gra :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...