nienonieno Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 W komputroniku.pl widzę tylko dwie pozycje do ceny 100zł. Jeden to 300W za 80zł i drugi 350W za 99zł. Interesował mnie ten za 99. Niestety w sklepie nie mają takiego, lub to jest ten ale nie ma oznaczenia GFT i jest trochę tańszy, może nawet znacznie coś 70zł. Więc już sam nie wiem, wszystko się zgadza na tym zasilaczu co mi pokazywał sprzedawca ale nie pisze GFT. Może mi to ktoś wytłumaczyć? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gollumek Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 pewnie jest to modecom-feel ktory jest dosyc slabszy :] i skoro nie pisze GTF to to nie jest GTF :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 jak kolega wyzej juz napisal zwykly 350W (non GTF) to zwykly zasilacz modecom na chwle obecna wypuscil serie na podzespolach feel na fortrony pewnie znowu przyjdzie troche poczekac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madek Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 Na allegro sa za 95zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 Nie warto kupować w komputroniku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madek Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 Nie warto kupować w komputroniku 1474673[/snapback] A ty znowu swoje? Akurat ten zasilacz w komputroniku kosztuje najmniej (99zł vs. 115-140 w innych) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gollumek Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 a z tego co ja widze to 'nienonieno' nie chce kupowac tego w komputroniku tylko daje do porwnania zasilacz z tamtad z zasilaczem ktory mu proponuja w miejscowym sklepie. a co do komputronika to fakt, tam jest najtaniej, w takiej cenie jest jeszcze w bitcomputer w krakowie a np w pcprojekt juz cena jest ok 120zl wiec 'Grzechu_1990' nie przesadzaj :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...