John Carter Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 Jestem w trakci kręcenia mojego kompa Duron 1000 ,256 (266 Mhz) DDRAM Gf-MX200 płyta Epox 8KHAL+ czy ktoś moze mi powiedzieć o ile moge "przesunąć" magistrale zeby nie zwalic kompa a zwlaszcza Ram-u nie wiem ile od wytrzymuje :( RAM JEST NO NAME :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 po pierwsze ram jest 266 czy 333??? po drugie zmieniaj fsp co 1mhz aż do bólu (aż się zacznie wieszać albo przestanie się włączć) aha zadbaj o dobre chłodzenie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 podkrecanie proca przy GF2 mx200 moim zdaniem nie ma sensu Przy mx 400 u mnie jest minimalny przyrost mocy. Ale do kogo ja mowie. Maniacy i tak podkrecaja :). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...