meeron Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 witam planuje zakupic ot takiego duronka - 1800MHz mam mozliwosc wyboru pomiedzy: MIXJB 0439RPMW - zielony wafel MIXJB 0440MPMW - brazowy wafel ktorego skurczybyka brac ? ten w zielonym wafelku wyjdzie mi pare pln taniej [: szukalem na forum informacji na temat d1800 ale jest ich strasznie malo jesli ktos ma cos do powiedzenia ciekawego na temat OC w/w procka to pisac smialo. posiadacze duronka 1800 nie maja jako takiego tematu do podzielenia sie wiadomosciami i spostrzezeniami pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRo Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 Zadnego z nich, bo: zablokowany mnoznik maja raczej nie odblokujesz cache'u Co do krecenia to jest przyklejony topic. Najlepiej upatrz sobie durona ktory dziala po modzie jako Athlon i ladnie sie kreci i fabrycznie odblokowany mnoznik ma. BTW mam takiego do sprzedania. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meeron Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 Zadnego z nich, bo: zablokowany mnoznik maja raczej nie odblokujesz cache'u Co do krecenia to jest przyklejony topic. Najlepiej upatrz sobie durona ktory dziala po modzie jako Athlon i ladnie sie kreci i fabrycznie odblokowany mnoznik ma. BTW mam takiego do sprzedania. :) 1473822[/snapback] wlasnie chodzi o to ze mam do wyboru jeden z powyzszych (2 pietra wyzej) nie zalezy mi na tym modowaniu na axp co na bardziej na odblokowaniu mnoznika (tez nie koniecznie) a w planie mam i tak zamiar pojechac fsb 166 x 13,5 [: pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...