zwierzak81 Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 Takie male pytanko..Mam dwa kompy i net przez aster, modem (motorola) jest podlaczony do switcha od niego ida dwa kable sieciowe do komputerow, każdy z kompow ma swoje IP od aster , i teraz pytanie co potrzebuje jeszcze ( albo jak zrobic na tym co mam ) aby kompy się widzialy? Żeby można było po udostepniac drukarki, foldery itd.? Pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba89 Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 ustaw współną grupe roboczą a jak nie dziala to spróbuj sie zalogować na ten router od aster ( o ile to router bo moge sie mylić :wink: ) i powinno być gites Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cooli Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 Takie male pytanko..Mam dwa kompy i net przez aster, modem (motorola) jest podlaczony do switcha od niego ida dwa kable sieciowe do komputerow, każdy z kompow ma swoje IP od aster , i teraz pytanie co potrzebuje jeszcze ( albo jak zrobic na tym co mam ) aby kompy się widzialy? Żeby można było po udostepniac drukarki, foldery itd.? Pozdr 1473879[/snapback] ...IHMO wystarczy włączyć udostępnianie plików i drukarek w ustawieniach sieci na obu kompach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julas Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 taka sama grupa robocza musi byc + wlaczone udostepnianie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...