Darks Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 Mam takie problem z dyskiem twardym Maxtor 80 GB. Mianowicie w biosie go czyta tylko gdy wchodze do Windowsa i daje formatuj to sie zawiesza. Co może być tego powodem ? Raz jak dałem formatuj to zaczął formatować tylko 80 GB formatował w 5 godzin potem dałem anuluj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 masz bad blocki hdd regenerator lub formatuj programem z strony producenta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darks Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 Ściągłem tego HDD regenerator ale jak wykrył mi pierwszego bada to program sie wyłącza. Wyłącza sie bo jest to trial jak zrobić żeby cały dysk przesaknował ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 Albo zakupisz orginal albo poszukasz programu na stronie western digital albo ze strony maxtor (b dobry program). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...