devilll Opublikowano 10 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2002 mam prrblem z biosem, posiadam plyte abit be6-II i jak wchodze do biosie to nie pokazuje mi sie od razu caly bios tylko najpierw taaka niebieska nie za duza kreska na dole ekranu a dopiero po chwili reszta biosu, nie wiem co jest moze trzeba bios zmienic, ale nie bardzo wiem jak sie za to zabrac zeby nie zwalic go do konca POMOCY !!!!!!!! :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo Opublikowano 10 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2002 Włącz sobie w biosie "System Bios Cachable" czy coś podobnego, powinno pomóc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody_maniak Opublikowano 10 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2002 jak ściągniwsz bios to masz razem z nim programik Abita, zgraj sobie to na c: wejdz do dosa jak nie masz to z dyskietki startowej , odpal ten programik i tylko musisz wpisać nazwę pliu z obrazem BIOSu, puzniej chwila stresu i po bulu :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devilll Opublikowano 10 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2002 no wlasnie chwila stresy :? tego boje sie najbardziej 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2002 odpal na wiezy wycie wielorubow szum moza albo inny badziew podbono od stresowuje ;) albo poros kogos innego zeby nacisnol [ENTER] za ciebie;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...