Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

dzięki KosiMazaki.

Takie pytanie zadałem na Twoim forum już pare dni temu ale zero odzewu dlatego pytam gdzie indziej. Opinii o tym zestawie nie ma tam za dużo ale dzis przekonam się osobiście co Saitek wymyślił.

btw: sorry za OT ale Ty jesteś pewnie zorientowany również w tematach poza iłowych a dotyczących symulatorów. Co mam zrobić , żeby mój FS2004 prezentował się jak na tych zdjęciach : http://www.simviation.com/cgi-bin/yabb/YaB...;num=1104959640

Po włączeniu _wszystkiego_ma maxa grafa nadal wygląda ubogo.

Być może mam za duże wymagania po LOMACu ;) a może należy wgrać dodatklowe , bardziej szczegółowe scenerie ??

pzdr.petrumi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jezeli chodzi o X52 to malo osob go uzywa po pierwsze bo jest dosc nowy, po drugie niektorym nie pasuje jego "dresiarski" (czyt. wyswietlacz, niebieskie podswietlenie) styl, po trzecie jest dosc drogi. Ale napewno jezeli sie zdecydujesz to bedzie to dobra inwestycja. Mozesz pogadac z Josivem z forum il2 on chyba sie szarpnal na ten wynalazek.

Co do FS2004 to nie jestem na czasie ale znowu odezwij sie do YoYa tez z forum on bedzie na bierzaco bo bawi sie w FS2004 albo poprostu napisz tam na foruma napewno znajdzie sie ktos zyczliwy bo pomimo ze jest to forum o IL2 to mamy wielu milosnikow FS2004. Jedyne co moge powiedziec to ze bedzie sie to wiazalo ze sciagnieciem duzej ilosci dodatkow albo wyrzuceniem wiekszej gotowki na te dodatki.

Lomac to osobna bajka, giera wyznacza nowe standardy MS robil FSa bardziej jako open sim i to ludzie mieli go rozwijac a sam brzydko mowiac laske wylozyl na to.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi