dexxter Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 Witam! Mam problem z tym dziadostwem. Monitor mam od pol roku i sprawuje sie calkiem ok, ale... czasami windows "tak jakby wyrzuca driver" i monitor traci odswierzanie, pomimo tego ze jest ustawione na wysoka wartosc np 100 MHz (a ja widze jak mi po galach 60 bije). Traci - czyli w ustawieniach jest 100 a realnie 60. Metoda jest taka. Instaluje jeszcze raz driver i pozniej przestawiam wartosc odswierzania na nizsza i pozniej na wyzsza. To dziala, ale... do nastepnego restartu, a moze wytrzyma tydzien. Czy cosik jest nie tak z tym monitorem. Thx 4 help Greetz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 To mi wyglada na odwieczny problem z odswiezaniem ale nie monitora tylko Windowsa XP (bo pewnie taki masz). Sproboj uzyc programu RefreshFix.Znajdziesz go w Google Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...