Marcin_gps Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 Czy istnieje program tylko do odtwarzania napisow do filmow DivX?? Bardzo mi na tym zalezy. Filmy ogladalbym w DivX Playa, a napisy odtwarzal innym programem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubmich Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 Są Ale i tak polecam Vplayer-a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 Są Ale i tak polecam Vplayer-a a moze tak wiecej szczegolow :? A nie tylko sa. Chodzilo mi o nazwe takiego programu i ewentualnie link PS V Player to syf. Best Player o wiele lepszy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubmich Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 a moze tak wiecej szczegolow :?Poświęć 20 min i poszukaj np tu lub tu. A w przypływie dobroci znalazłem Ci coś TAKIEGO A wiadomość "Są" bądź "Nie Ma" jest bardzo istotna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 wielkie dzieki lubmich! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...