pitr71 Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 witam juz od dluzszego czasu siedze,szukam i czytam o pamiatkach ale jakos nie moge sie zdecydowac jakie kupic do mojego zestawu,chcialbym 2x512 ale wyczytalem ,ze moga sie wieszac na abicie,czy moze zaiwestowac w jedna kostke 1gb,poradzcie mi co mam kupic do ok.700 zl,z gory dziekuje pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 ponoć nf7 daje radę jak ma jednostronne 512tki ;) ktoś pisał też że mu lata z kingmaxami pc4000 (HC500) jakie masz wymagania poza tym że ma być giga ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitr71 Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 hmm,wymagania,za jakis czas napewno troche wykrece kompa wiec przydadza sie nowe pamieci bo moje Elixiry max chodza stabilnie na FSB200,poza tym 512 ramu w tych czasach to juz nie za wiele a np.gry tez maja swoje wymagania,w chwili obecnej mieszkam za granica, za tyg bede w kraju na chwile wiec zamierzam zmienic pamiec i chce kupic cos stabilnego bo nie bede mial pozniej okazji isc do sklepu i wymienic ;),moze podacie jakies konkretne nazwy juz sprawdzone na tej plycie :) pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...