GoLo Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 Witam. jak w temacie... mam siec na 4 osoby oparta na SDI.. ale chce sie wiecej osob podlaczyc wiec teraz mam problem jakie lacze wybrac.. na pierwszy ogien chce wykupic satelite Europa Online - podobno sa z tego dobre transwery a cena pracy na czyms takim w czasie rzeczywistym zaczyna sie od 100zl/miech... no ale jak wiadomo sam download o nie wszystko i teraz nie wiem jak zwiekrzyc upload.. niestety mozliwosci mam chyba nie wiele bo mieszkam w miescie(miasteczku - 10000miesz.) i niemam za duzego wyboru :/ tpsa ma montowac tu neo+ ale to i tak jest tylko 128UL wiec sie nienadaje.. moze jakies propozycje? PS. moze macie akies doswiatczenie z lacza satelitarnego jedno stronnego? bo moze nie warto tego brac.. ? plz help. Pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 kumpel ma setelite in sdi out kiedys bylo chello sat. w obie strony :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLo Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 ja tez bym mial tak na poczatku.. ale sdi ma na dluzsza mete troche za maly upload.. jakie transwery osiaga na tej satelitce? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 kumpel ma setelite in sdi out kiedys bylo chello sat. w obie strony :D Chello satelitarne bylo tylko w jedna strone :) Kumpel sie laczyl modemem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 GoLo dowiedz sie czy nie beda montowac DSL albo jesli odpowiada Wam cenowo to lacze to poprostu zloz podanie, czasem to moze popchnac sprawe ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...