Deex Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zakladam nowy temat poniewaz nie moge znalesc odpowiedzi na moje pytanie... mianowicie: jest wiele wersji i podwersji obecnie produkowanych ABIT'ow NF7 i musze sie dowiedziec jaki model konkretnie wybrac ... bo jak juz kupie ta plyte to u mnie juz polezy dluzszy czas do puki nie pokaze sie kolejna maszynka do krecenia athlonow wiec dokladnie chodzi mi o to jaki model brac :blink: Z GÓRY DZIĘKI B) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muniek Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zakladam nowy temat poniewaz nie moge znalesc odpowiedzi na moje pytanie... mianowicie: jest wiele wersji i podwersji obecnie produkowanych ABIT'ow NF7 i musze sie dowiedziec jaki model konkretnie wybrac ... bo jak juz kupie ta plyte to u mnie juz polezy dluzszy czas do puki nie pokaze sie kolejna maszynka do krecenia athlonow wiec dokladnie chodzi mi o to jaki model brac :blink: Z GÓRY DZIĘKI B) 1477405[/snapback] To zależy np od tego czy masz dysk SATA, czy nie... Jak normalnego ATA to bral bym NF7 rev 2.0, jeżeli natomiast SATA to NF7 - s! To jest najważniejsza różnica miedzy wszystkimi plytami NF7! Pamiętaj tylko żeby pod żadnym pozorem nie brac NF7 - s2 - to juz kompletna porażka! Pozdrawia, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melonowy Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 NF7-S(L) jeżeli nie masz dysku na IDE :) REV. 2.0 ma sie rozumiec Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZielony Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 no wiec niech ktos mi wyjasni fatalnosc Nf7-s2??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 no wiec niech ktos mi wyjasni fatalnosc Nf7-s2??? 1477982[/snapback] 2 Fazowe zasilanie, brak regulacji mnoznika... nie miewa juz tranzystorow rubicona :). Starcza. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekwisniewskipadl Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 Ja bede kupywal NF7-SL <- mam dysk sata i uwazam ze bedzie najlepsz do mojego sprzetu :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenetiX Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 tak to najlepszy wybor dodatek zbędny a fbs250-260 wyciagniesz na nf-7 bedzie cieżko. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 (edytowane) nf7-sl dobry dzwiek ( male zuzycie proca) sata fire wire ... :) najlepsza w tej cenie teraz to juz tylko nie cale 3oozl Edytowane 2 Czerwca 2005 przez Linoge Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 3 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2005 2 Fazowe zasilanie, brak regulacji mnoznika... nie miewa juz tranzystorow rubicona :). Starcza. 1478119[/snapback] Kondensatorów Rubycona ściśle mówiąc ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekwisniewskipadl Opublikowano 3 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2005 nf7-sl dobry dzwiek ( male zuzycie proca) sata fire wire ... :) najlepsza w tej cenie teraz to juz tylko nie cale 3oozl 1478579[/snapback] http://sklep.benchmark.pl/pelny_7097.html 274 :-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 3 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2005 no wlasnie ja bym sie nawet nie zastanawial jesli pozostajesz na socA :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deex Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 Oki juz sie chwale.... wzielem plyte ABIT NF7-S co wy na to B) dobrze wzielem?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quarantino Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 dobrze wziełeś, jest to najbogatsza wersja nf7, a tak do tematu chce ktoś kupić abita nf7-sl?? nówka dostane w poniedziałek z serwisu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...