bart_s Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 Witam Jest to mój pierwszy post więc witam Was serdecznie :!: Wczoraj zakupiłem sobie nową płyte główną, procesor i obudowe - reszta jest stara jednak wszystko jest ze soba kombaltywne ( przynajmniej według konfiguratora na stronie komputronik.pl ) W kazdym razie sprawa wygląda nastepująco - wszystko jest podłaczone odpalam kompa, ładnie sie uruchamia po czym wyskauje strona z komunikatem ze system ostatnio nie został uruchomony poprawnie i czy chcem uruchomic go w trybie awaryjnym normalnym itd ( mam windowsa XP ) obojetnie która z opcji wybiore po chwili ladowania wyskakuje - na ulamek sekundy niebieski ekran z jakimis bialymi napisami - jednak nie jestem ich wstanieodczytac bo zaraz to znika, ekran robi sie czarny i po chwili komp sie resestuje. Moja pytanie brzmi - co robic? moze mam ustawićcos w biosie? bo prawde mowiac jestem w kropce i nei wiem co zrobic sprawdzilem dysk - podlaczylem go do starego kompa - wlasnie teraz z niego korzystam - w starym kompie ten problem sie nie pojawia w nowym tak :cry: Jesli macie jakięs pomysły bardzo prosze o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 Według mnie to powinieneś zrobic format tego dysku i potem od podłączyć do nowego kompa. Jak już go podłączysz wtedy zainstaluj Win Xp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 Podłącz do nowego kompa, zrób format, zainstaluj xp i będzie dobrze, a potem oczywiście stery i już Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart_s Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 Wielkie dzieki - pomogło :D W sumie to aż wstyd, ze sam o tym nie pomyślałem :mur: , w kazdym razie dziekuje!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 (edytowane) Nie ma za co. Na przyszlość nie wstydź się pytać :P Edytowane 2 Czerwca 2005 przez yuucOm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...