Skocz do zawartości
bart_s

Problem Z Uruchomieniem Komputera

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Jest to mój pierwszy post więc witam Was serdecznie :!:

Wczoraj zakupiłem sobie nową płyte główną, procesor i obudowe - reszta jest stara jednak wszystko jest ze soba kombaltywne ( przynajmniej według konfiguratora na stronie komputronik.pl )

W kazdym razie sprawa wygląda nastepująco - wszystko jest podłaczone odpalam kompa, ładnie sie uruchamia po czym wyskauje strona z komunikatem ze system ostatnio nie został uruchomony poprawnie i czy chcem uruchomic go w trybie awaryjnym normalnym itd ( mam windowsa XP ) obojetnie która z opcji wybiore po chwili ladowania wyskakuje - na ulamek sekundy niebieski ekran z jakimis bialymi napisami - jednak nie jestem ich wstanieodczytac bo zaraz to znika, ekran robi sie czarny i po chwili komp sie resestuje.

Moja pytanie brzmi - co robic? moze mam ustawićcos w biosie? bo prawde mowiac jestem w kropce i nei wiem co zrobic

sprawdzilem dysk - podlaczylem go do starego kompa - wlasnie teraz z niego korzystam - w starym kompie ten problem sie nie pojawia w nowym tak :cry:

Jesli macie jakięs pomysły bardzo prosze o pomoc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi