jarlsg Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 witam. mam laptopa -- jakas dziwna bezfirmowke (webgine) z athlonem mobile 1600 i 256 ramu. obok mnie lezy 256ddr ramu. 1) nie wiem jak wsadzic ram do srodka -- debiutuje jako uzytkownik laptopa. 2) slyszalem, ze ten ram w srodku wywoluje jakis konflikt z ramem, ktory bede wkladal (o ile sie dowiem jak) -- co moze byc przyczyna? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 (edytowane) klik! wygląda na to że to gericom na pewno od spodu,,, poszukaj zasrubkowanych klapek ;) rozkręcałem tak delle jak i toshibki i zawsze się dało :-) bo czemu by się miało nie dać ;) Edytowane 4 Czerwca 2005 przez forest kila zbila Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 a jak w ibmach thinkpad - konkretnie 600x :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...