Głodny Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 (edytowane) Witam, posiadam procesor jak w temacie i program Easy Tune 5. Temperatura mojego nowego procesora wynosiła 60 stopni, dziś używając opcji: "Smart Fan" zwiększyłem trochę te "procenty" i temperatura spadła do 40 stopni... nie wiem jednak dokładnie ile ma być procentów... Druga sprawa to w PC Health/Hardware Monitor, koło CPU i SYSTEM miga "znaczek :wink: " z wykrzyknikiem i nie wiem co to oznacza. Proszę o jakąś pomoc, ponieważ nie znam się jeszcze na tym. Edytowane 3 Czerwca 2005 przez Głodny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tsoushi Opublikowano 3 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2005 :rtfm: poszukaj tematy maglowane 1000x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Głodny Opublikowano 3 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2005 :rtfm: poszukaj tematy maglowane 1000x 1478651[/snapback] 1000 ? Ja wogóle nie mogę znaleść... :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...