Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Otóż powoili zbliża się wycieczka szkolna, więc stwierdziłem że przydałby się jakiś zestaw 2.0 do discmana, ponieważ zabranie ze sobą zwykłego 5.1 mojego byłoby debilizmem(nawet tylko 2 satelitki i sub).

Zastanawiam się nad Creative SBS 260 (2 miejsce w teście KŚ Testy)

Kwota jaką mogę na nie przeznaczyć to max 70zł.

Czy byłby to dobry wybór?

Może jakieś inne propozycje?

EDIT:

Zapomniałem napisać, że głośniki używane będą w pomieszczeniu z dostępem do gniazdka, tak mam słuchawki, o to się proszę nie martwić.

Edytowane przez serwal4

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

baq czyżby to była twoja aukcja :> :)

http://allegro.pl/show_item.php?item=53396337

serwal4

czy ja dobrze zrozumiałem? Jedziesz na wycieczke i z tej okazji sobie głośniki kupujesz? :blink: :mur: sorry ale nie moglem sie powstrzymac :lol: :ploom:

Nie lepiej wziac jakiegos "Bumboxa" :? zamiast marnować ciężko zarobione przez rodziców pieniądze? :? :26: Kupisz sobie taki zestawik za 70 zł i co pozniej? bedą leżeć w szafie i czekać do następnego wypadu? :D

Dobrze chociaż że zauważyłeś bardzo trafnie jedną rzecz:

zabranie ze sobą zwykłego 5.1 mojego byłoby debilizmem(nawet tylko 2 satelitki i sub).

B) B) B)

:lol: :ploom: :banana:

Edytowane przez EXO3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1.Ciężko zarobione pieniądze od dziadków (jednych i drugich) a nie od starych.

2.Bomboxa nikt w pobliżu nie ma, discman i głośniczki mniej miejsca w plecaku zajmują.

3.Głośniki te będą używane także codziennie, bo stary philips leżący na biurku pada.

4.Discman obsługuje też mp3 więc nie będzie trza brać dużo iloście płyt Cd(wiem, żaden ciężar).

Pozatym nie pytam się czy jest sens kupować czy nie tylko pytam się co kupić :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

EXO3, nie to nie moja aukcja, ani zadna inna :) taka moja rada poprostu

miałem kiedyś ten zestaw i wydaje mi się ze nawet w tej chwili za te pieniadze nie mozna kupic nic lepszego, mogę się mylić oczywiście, ale

drewniany subwoofer - moc 25W, satelitki z plastiku po 15W o ile dobrze pamiętam

pozdroofka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi