Skocz do zawartości
benny640

Dziwne Zachowanie Pamięci

Rekomendowane odpowiedzi

Posiadam 2 kości pamięci po 128 RAM każda, ostatnio komp dziwnie się zachowuje gry nie uruchamiają się lub zawieszają przeważnie te lepsze, kiedyś chodziły bez problemu zanim padł mi zasilacz.Zasilacz wymieniłem i dysk bo też poszedł. Sprawdzałem pamięci programem memTest 3,2 spod windowsa i co jakiś czas sypią się błędy , jednak program memtest86 uruchamiany z dyskietki przy starcie błędów nie wykazyje, podejrzewam więc płytę główną lub ten nowy zasilacz poradźcie mi co to może być. Zdarzają sie czasami też dziwne zachowania windowsa traci jakieś pliki lub robi błędy w rejestrze których nawet windoktor Symanteca nie może naprawić

Edytowane przez benny640

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Konfiguracja komputera :>? jaki zasilacz masz teraz :>? weź spróbuj goldmemory.

1478438[/snapback]

mo komp to zabytek płyta Asus p2b w formacie AT i prcek celeron 800 na przejściówce, a zasilacz to 200 wat firmy emiter przedtem był 230 watowy, program goldmrmory pracował 35 minut i wykazał w ostatnich 10 minutach 63 błędy, nadmieniam że sprawdzałem te pamięci na innym kompie i pracowały bez zażutu przechodząc testy w grach i testach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi