P@weł m Opublikowano 3 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2005 Witam. Tak przeglądam sobie forum i myslę jaki coller wybrac na mój P4 1,5 Ghz? Musi być cichy i wydajny. Co polecacie w cenie do 100 zł(jestem młody i nie nazbieram dużo kasy)? Przyjmuje wszystkie propozycje(jezeli możecie to dawajcie linki np. z allegro). Prosze pomóżcie bo mój stary coller za głośno hałasuje! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ganeon Opublikowano 3 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2005 ale na jakiej podstawce masz procek? s423 czy s478? jesli s478, to... jest o tym cały topic! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 3 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2005 (edytowane) Jak socket 478 to Freezer 4, jedno z najwydajnieszych systemów chłodzenia i przy tym jest bardzo cichy :D Cena na allegro około 63 zł, w jakimś sklepie netowym był chyba za 49 lub 59 ;) Pozdro Edytowane 3 Czerwca 2005 przez freelancer7 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...