tomcyk Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 W karcie ati8500 mam tylko agp2x????Nie wykrywa 4x--dodam ze jak zainstalowałem drivery pierwotnie to bylo4x a po przeinstalowaniu na "oficjalne"catalisty2.3 bylo juz 2x..powrocilem do tych jakie mialem na poczatku i dalej mam 4x??????????????? Co to moze byc??? Szacuneczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 ah w biosie mam wszystko dobrze ustawione:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 moze Twoja mobo nie obsluguje agp 4x ...... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Sh4bel=- Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 ah w biosie mam wszystko dobrze ustawione:) Masz w BIOSie ustwione AGP x 4 , a w Windowsie widzi x2?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 moze Twoja mobo nie obsluguje agp 4x ...... Eee, widziałeś jaką on ma mobo?! :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 moze Twoja mobo nie obsluguje agp 4x ...... Eee, widziałeś jaką on ma mobo?! :D :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 -=Sh4bel=- nie da sie ukryć że tak właśnie jest...... Slayer mówł że przy zmianie sterów cza usunąć jakieś klucze z rejestru...nigdy tak nie robiłem...ale co wy na to??Jak tak to jakie to klucze są?????? Szacuneczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asker Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 Hyh... byc moze masz zrabana Mobo... moja pierwsza ga7vrx tez nie obslugiwala x4... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 a macie moze cos takiego ze nie mozecie ustawic FAST WRITE'a????????POMOOZCIE:) Szacuneczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...