Gość -Dejf- Opublikowano 3 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2005 Czy jest jakiś program, któryby pokazywał jaka jest tempratura rdzenia mojego radka 9600pro gigabyte?? Interesuje mnie jakiś program, a nie v-tuner. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 3 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2005 Sorry ale to już było w temacie o R9600. Nie ma innego programu dla radka od gigabyte jak v-tuner. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -Dejf- Opublikowano 3 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2005 Wiem, że było w temacie o radkach 9600, ale z tego co sie orientuje to nie było tam jednoznacznej odpowiedzi. Tylko radki od gigabyte mogą być monitorowane przez v-tuner. Czy radki 9600pro innych producentów mogą być monitorowane przez inne programy (niedołączane do grafy). Chodzi mi o programy typu Ati Tools czy Ati Tray Tools. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...