villar Opublikowano 3 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2005 Mam pewien problem który mnie denerwuje podczas grania często wywala mi okienko z raportem windowsa. Nie wiem co może być nie tak. To co dokładnie pisze tam to że Wystąpił problem z aplikacją xxx i zostanie ona zamknięta. Przepraszamy z kłopoty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 cos jest nie tak :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 not inaf dejta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tata1959 Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 (edytowane) witaj wyłącz raportowanie błędów i będzie spokój: mój komputer>>>>właściwości>>>zaawansowane>>>raportowanie błędów>>>wyłącz raportowanie błędów. pozdrawiam EDIT: @Nyny masz rację ,tylko ja zozumię że koledze nic się nie zamyka tylko dostaje powiadomienie o błedzie a jest to wkurzające , to przecież tylko Windowsy :lol: . Edytowane 4 Czerwca 2005 przez tata1959 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 No tak wylaczenie raportow spowoduje tylko ze nie beda sie one pojawiac. Ale jesli aplikacja generuje blad to i tak zostanie zamknieta. Napisz wiecej szczegolow w jakiej grze ci sie tak dzieje podaj konfiguracje kompa itp... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...