Piotrux Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 Ostatnio mialem w rece pamieci PC2500 300 MHz, slyszeliscie o takich czy tylko ja jestem taki zacofany ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 hmmm szczerze mówiąc nie słyszałem :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 Ja tez powiem,ze nie slyszalem o czyms takim.. Wygladaloby na to,ze to do prockow dzialajacych w trybie ddr 300,to fsb musial by miec 150. Heh. Ciekawa sprawa. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 a moze jakas cenowa aternatywa dla 2700 :D taka co by sie ladnie krecilo do fsb 150 :D hyhy nie slyshal;em :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axcel Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 Nie słyszałem. Tak samo nie słyszałem o PC2600 które posiada znajomy 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duncan Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 Ostatnio mialem w rece pamieci PC2500 300 MHz, slyszeliscie o takich czy tylko ja jestem taki zacofany ;)To prawdopodobnie PC2400. Taki standart stworzyli sztucznie producenci pamięci, żeby podkreślić ich jakość i zaadresować produkt do overclockerów :) To taki sam manewr jak teraz 3500 czy 3200 - takich standardów JEDEC nie zatwiedził. Pozdrawiam, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrux Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 Kurka musze sobie takie zalatwic (wymienic) bo kosztuja tyle co zwykle 2100.... :D, ciekawy jestem jak beda chodzic, bo moje powyzej 150MHz wysiadaja :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...