ra-v Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 (edytowane) Otóż ukazała sie gazeta WARP mówiąca o programowaniu gier... można ją zassać ze strony oficjalnej http://www.warp.arx.pl/ Jednak mam taką prośbę gdyby mógł ktoś wysłąć mi go na maila ponieważ nie chce mi sie ściągnąć :( to znaczy sciąga ale tak jakoś szajsko że jak uruchamian plik .rar pokazuje sie błą... więc jeśli ktoś jest w posiadaniu pliku niech wyśle mi go na maila Rafcio21_1991@wp.pl bede bardzo wdzięczny PS. Jak ktoś bedzie wysyłał n iech da cynk na forum... żebym sprawdził poczte :wink: EDIT pomyłka adres e-mail to Rafcio21_1991@wp.pl mam nadzieje że jeszcze nikt nie wysyłał ;] Edytowane 4 Czerwca 2005 przez ra-v Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 Chodzi o wersje w pdf :>? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ra-v Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 tak a wam sie ściąga ?! bo mi sie ściąga ale jak sie ściągnie to nie działa :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 Mi działa ;]. Archiwum nie jest uszkodzone. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamm Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 U mnie też bez problemu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvis Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 Proponuję spróbować nowszą wersją programu, np. winrara. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pc juice Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 O właśnie tego mi było potrzeba :D Wszystko śmiga tylko z nr 1 (kwiecień) mam problem, ściąga się tylko 100 kilo a archiwum jest uszkodzone, reszta git. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...