Kamil:) Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 Potrzebuje pomocy jak można zmienić styl windowsa, najlepiej jak samemu zrobić styla normalnie nie moge już zdzierżyć standardowych styli windowsa :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 Jaki windows :>? style xp, windows blinds :>?, aston. Masz nawet temat o modowaniu dekstopu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 ja tam uznaję tylko styl klasyczny wiem wiem stary jestem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osek Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 ogólnie to xp ma wbudowaną blokade, którą możnabyło usunąc... i bez jakis śmieci możesz sobie załadować dowolną skóre... ale teraz ledwo widze, jutro postaram sie znaleźć ten patch. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 ogólnie to xp ma wbudowaną blokade, którą możnabyło usunąc... i bez jakis śmieci możesz sobie załadować dowolną skóre... ale teraz ledwo widze, jutro postaram sie znaleźć ten patch. 1481621[/snapback] Podmiana pliku uxtheme.dll. Patrz temat w dziale Microsoft Windows, temat SP2 dla WinXP (przyklejony), pierwszy post. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil:) Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 chodziło mi raczej o program w którym mógłbymsam coś spłodzić całkiem zmienić wygląd paska menu okien itp. do zmiany gotowych styli to jest Tune Up Utilities 2004 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 windows blinds, aston. masz przyklejony temat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy_bos Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 na stornie windowsa są fajne style. Szczegulnie ten zimowy polecam :). A na stronie WWW.Cedar.prv.pl jest też fajny tylko że mocno nawiązuje to standardowego a nazywa się on Royal. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...