turtles Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 Witam wszystkich. Ostatnio wpadlem na pomysl by polaczyc kompy w domu za pomoca WiFi. Kupilem na allegro AP/Router D-Link DI-624 po wstepnej konfiguracji i podlaczeniu tego ustrojstwa do pradu sie wkurzylem... :mur: To badziewie wydaje z siebie ciagly dzwiek o bardzo wysokich czestotliwosciach - ledwo slyszalny ale meczacy. Wkurzajace... To jest normalne czy ten DI-624 jest uszkodzony? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Art71 Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 Witam wszystkich. Ostatnio wpadlem na pomysl by polaczyc kompy w domu za pomoca WiFi. Kupilem na allegro AP/Router D-Link DI-624 po wstepnej konfiguracji i podlaczeniu tego ustrojstwa do pradu sie wkurzylem... :mur: To badziewie wydaje z siebie ciagly dzwiek o bardzo wysokich czestotliwosciach - ledwo slyszalny ale meczacy. Wkurzajace... To jest normalne czy ten DI-624 jest uszkodzony? NIe przejmuj sie, moj tez wydaje takie bardzo wysokie dzwieki, ale chodzi juz od roku i nic sie nie dzieje:) ja co prawda mam go postawionego w przedpokoju na szafie wiec nigdzie tego nie slychac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hulajnoga10 Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 to samo u mnie, wydaje jakies piski ale chodzi w porzadku, pewnie kupiles model po serwisowy tak jak ja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...