DARK74 Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 prosze o pomoc mial moze ktos klopoty z ta plyta na filmach mam jakies czarne paski sprawdzałem grafike i wszystko co mogłem ale nic to nie dało . Jesli ktos miał z tym kłopot .Sprawdzałem kodeki i instalowałem od nowa winde i nic to samo . plyta wysałem do serwisu i stwierdzili ze jest dobra ale ciogle mam te paski na filmach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 prosze o pomoc mial moze ktos klopoty z ta plyta na filmach mam jakies czarne paski sprawdzałem grafike i wszystko co mogłem ale nic to nie dało . Jesli ktos miał z tym kłopot .Sprawdzałem kodeki i instalowałem od nowa winde i nic to samo . plyta wysałem do serwisu i stwierdzili ze jest dobra ale ciogle mam te paski na filmach. 1481507[/snapback] Wiesz... paski a paski... to co napisales to moze byc wszystko. na poczatek napisz jaki masz zestaw oprogramowania (system) i sterowniki. A przede wszystkim opisz dokladniej reszte sprzetu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DARK74 Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 prosze o pomoc mial moze ktos klopoty z ta plyta na filmach mam jakies czarne paski sprawdzałem grafike i wszystko co mogłem ale nic to nie dało . Jesli ktos miał z tym kłopot .Sprawdzałem kodeki i instalowałem od nowa winde i nic to samo . plyta wysałem do serwisu i stwierdzili ze jest dobra ale ciogle mam te paski na filmach. 1481507[/snapback] athlon 3000, pamiec 512 twinmos lc 2.5 , dysk caviar 80gb 8mb cache,grafika GeForce 6600 Gigabyte GV-NX66128DP-2 128MB (128-bit) TV/DVI BOX (PCI-E) , nagrywarka dvd Pioneer DVD+/-RW DVR-108 ,DVD Toshiba zasilacz Chieftec 360W (HPC-360-302DF) i obudowa Chieftec no i płyta gł. abit ax8 win xp sp 2 . Miałem wczesniej winfasta 6600 i było to samo instalowałem nowego biosa do płyty i nic nie dało sprawdzałem obie karty na innych płytach u kumpli i chodziły bez kłopotu tak ze to dziwna sprwa sprawdzałem tez pamieci i wkładałem do swojej płyty inne ale zero zmian. Z gory dzieki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 (edytowane) athlon 3000, pamiec 512 twinmos lc 2.5 , dysk caviar 80gb 8mb cache,grafika GeForce 6600 Gigabyte GV-NX66128DP-2 128MB (128-bit) TV/DVI BOX (PCI-E) , nagrywarka dvd Pioneer DVD+/-RW DVR-108 ,DVD Toshiba zasilacz Chieftec 360W (HPC-360-302DF) i obudowa Chieftec no i płyta gł. abit ax8 win xp sp 2 . Miałem wczesniej winfasta 6600 i było to samo instalowałem nowego biosa do płyty i nic nie dało sprawdzałem obie karty na innych płytach u kumpli i chodziły bez kłopotu tak ze to dziwna sprwa sprawdzałem tez pamieci i wkładałem do swojej płyty inne ale zero zmian. Z gory dzieki za pomoc 1484369[/snapback] Następne pytania z serii "podstawowa seria pytan" ;-) 1. Czy aby napewno dzieje sie tak tylko na filmach ? 2. Czy sa zainstalowane sterowniki do plyty glownej a w tym wypadku glownie AGP gart ? 3. Czy to tylko paski czy chwilowe 'zaciecia' filmu ? 4. Kolo monitora nie stoją glosniki albo inne zrodlo pola magnetycznego ? :razz: 5. Czy komputer i monitor sa zasilane z gniazdka z bolcem ochronym - uziemienie? A karty graficznej sie juz nie czepiam bo nie ma co, sprawdzales inną wiec to mamy z glowy :) czekam az odpowiesz na pytania. Edytowane 7 Czerwca 2005 przez best-boy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...