Skocz do zawartości
DARK74

Klopoty Z Abitem Ax8

Rekomendowane odpowiedzi

prosze o pomoc

mial moze ktos klopoty z ta plyta na filmach mam jakies czarne paski sprawdzałem grafike i wszystko co mogłem ale nic to nie dało .

Jesli ktos miał z tym kłopot .Sprawdzałem kodeki i instalowałem od nowa winde i nic to samo . plyta wysałem do serwisu i stwierdzili ze jest dobra ale ciogle mam te paski na filmach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

prosze o pomoc

mial moze ktos klopoty z ta plyta na filmach mam jakies czarne paski sprawdzałem grafike i wszystko co mogłem ale nic to nie dało .

Jesli ktos miał z tym kłopot .Sprawdzałem kodeki i instalowałem od nowa winde i nic to samo . plyta wysałem do serwisu i stwierdzili ze jest dobra ale ciogle mam te paski na filmach.

1481507[/snapback]

Wiesz... paski a paski... to co napisales to moze byc wszystko.

na poczatek napisz jaki masz zestaw oprogramowania (system) i sterowniki.

A przede wszystkim opisz dokladniej reszte sprzetu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

prosze o pomoc

1481507[/snapback]

athlon 3000, pamiec 512 twinmos lc 2.5 , dysk caviar 80gb 8mb cache,grafika GeForce 6600 Gigabyte GV-NX66128DP-2 128MB (128-bit) TV/DVI BOX (PCI-E) , nagrywarka dvd Pioneer DVD+/-RW DVR-108 ,DVD Toshiba

zasilacz Chieftec 360W (HPC-360-302DF) i obudowa Chieftec no i płyta gł. abit ax8

win xp sp 2 .

Miałem wczesniej winfasta 6600 i było to samo instalowałem nowego biosa do płyty i nic nie dało sprawdzałem obie karty na innych płytach u kumpli i chodziły bez kłopotu tak ze to dziwna sprwa sprawdzałem tez pamieci i wkładałem do swojej płyty inne ale zero zmian. Z gory dzieki za pomoc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

athlon 3000, pamiec 512 twinmos lc 2.5 , dysk caviar 80gb 8mb cache,grafika GeForce 6600 Gigabyte GV-NX66128DP-2 128MB (128-bit) TV/DVI BOX (PCI-E) , nagrywarka dvd  Pioneer DVD+/-RW DVR-108 ,DVD Toshiba                 

zasilacz  Chieftec 360W (HPC-360-302DF) i obudowa Chieftec no i płyta gł. abit ax8

win xp sp 2 .

Miałem  wczesniej winfasta 6600 i było to samo instalowałem nowego biosa do płyty i nic nie dało sprawdzałem obie karty na innych płytach u kumpli i chodziły bez kłopotu tak ze to dziwna sprwa sprawdzałem tez pamieci i wkładałem do swojej płyty inne ale zero zmian. Z gory dzieki za pomoc

1484369[/snapback]

Następne pytania z serii "podstawowa seria pytan" ;-)

1. Czy aby napewno dzieje sie tak tylko na filmach ?

2. Czy sa zainstalowane sterowniki do plyty glownej a w tym wypadku glownie AGP gart ?

3. Czy to tylko paski czy chwilowe 'zaciecia' filmu ?

4. Kolo monitora nie stoją glosniki albo inne zrodlo pola magnetycznego ? :razz:

5. Czy komputer i monitor sa zasilane z gniazdka z bolcem ochronym - uziemienie?

A karty graficznej sie juz nie czepiam bo nie ma co, sprawdzales inną wiec to mamy z glowy :) czekam az odpowiesz na pytania.

Edytowane przez best-boy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi