Gość Szyme_k1 Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 Witam. Od jakiegos czasu mam problem z moniotorem , jesli dotke kabla to mi zulknie (kabel mam pod biurkiem i czesto go dotykam nogami) . Niewiem dlaczego tak sie dzieje . Czy to jest wina kabla ? Nieraz nawet sam mi czernieje bez dotykania kabla i jest chwilke pzyciemniony i znowu jest narmalnie . Mieliscie kiedys taki problem , lub wiecie jak go rozwiazac ? POZDRO czekam na odpowiedzi! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 Wymień kabel. To jego wina. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Szyme_k1 Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 No tak, szkoda tylko ze to nie kabel zasilajacy tylko ten co wychodzi z monitora idzie go wymienic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ganeon Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 sprawdz w którym miejscu kabel jest załamany najbardziej - tam tez jest złamany. jesli od stron wytczki to ja obetnij i przyluj nowa. jesli od storny moniotra: rozkrec go, utnij kabel i przylutuj na nowo po tej operacji bedzie krutszy o jakies 10cm, ale bedzie dalej działał koszt: ew. cena wtycki (do 10pln), cyna i prąd (dla lutownicy) na przyszłość nie dostawiaj nonitora / kompa tak blisko ściany - to niezdrowe zarówno dla tych uzadzen jak i kabla Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...