iwo_kupa Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 Prosil bym o mala pomoc w podjeciu decyzji ktora z podanych plyt glownych zakupic wydaje mi sie ze jedna i druga sa bardzo dobre ale chetnie uslyszal bym jakies inne sugestje na ten temat. Z GORY WIELKIE DZIEKI !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 Bierz DFI nawet nie chce mi się rozwodzić na temat wad Asusa takich jak fatalne timingi, generalnie "brak" 1T, Tornado na NB które zaczyna stukotać po 7 dniach, znikoma liczba opcji w biosie, Max Vcore 1.58V i wiele wiele innych nie wspominając o tym że miałem już 2 Asusy i właśnie padł ten drugi i ostatni za razem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 tylko i wyłącznie Dfi LP Ut Nf4 Sli-d Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falarek Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 A można jeszce kupic gdzieś to mobo DFI ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwo_kupa Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 No I o to mi chodzilo konkretna odpowiedz i porada. Wielkie DZIEKI PANOWIE !!! P.S.DFI wszedzie mozna dostac :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falarek Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 W sklepach interentowych maja w ofertach to mobo ale nigdzie nie maja jej na stanie :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 www.pcprojekt.pl Gdy byłem w piątek były jeszcze dwie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...