Axcel Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 A za rok Hammera w cenie tego Athlona ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 EEEEEE wstrzymać się... Jutro to kupisz Athlona w cenie tego durona... :D no pewnie ze tak poczekam jeszcze z pol miecha ,no moze do gwiazdki.Narazie musialem miec przykladowe konfiguracje zeby tesciowie zatwierdzili :) ,a pozniej jak juz bedzie gadka o kupnie to wtedy kupi sie takie podzespoly na jakie pozwoli rynek. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 nie ma bata,3000zl jak w pysk strzelil z drukara i glosniczkami za 100zl.drukarka to canon s200 (czy cos podobnego) za 270zl.Do drukowania tekstu typu sciagi :D (a raczej tylko to bedzie drukowane ,wiec styknie) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDK Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 Jeśli chodzi o monitor to bierz NEC FE 770. Będzie spoxik i będzie duuuuużo lepszy niż Flatron. Aczkolwiek 800zł na monit to troszke mało. Ale do domu wystraczy :twisted: . A kompik spoxik, zdaj relacje z O/C, jestem ciekaw:). Ahia a co do grafy-może jednak namówiłbyś ją na radka 9000 (nie PRO). Moim zdaniem będzie to lepsze rozwiązanie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axcel Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 Monit za 800zł jak dla mnie styka. Mój Flatron jest tyle wart, a po 3 latach nadal mi go coponiektórzy zazdroszczą. Żaden R9000 tylko GF3Ti200! (trzeba wesprzeć NVIDIE w trudnych chwilach ;)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 Monit za 800zł jak dla mnie styka. Mój Flatron jest tyle wart, a po 3 latach nadal mi go coponiektórzy zazdroszczą. Żaden R9000 tylko GF3Ti200! (trzeba wesprzeć NVIDIE w trudnych chwilach ;)) to juz wolalbym wspierac ATi :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDK Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 Ja wole Nvidie:). Nadal mam ich TNT 1:P (diamond viper 550) NVIDIA 4ever!:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 Ja wole Nvidie:). Nadal mam ich TNT 1:P (diamond viper 550) NVIDIA 4ever!:) Tez kiedys mialem tego vipera V550 :) .pamietam jak kumple zgrzytali zebami bo mieli jakies voodoo2 lub ATi Rage pro :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axcel Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 Pamiętam jak sąsiad chciał pożyczyć mojego PIII 450 i Rivke 128 ZX (AGP 8MB :lol:). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...