dylus Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 dotychczas śmigałem mozillą 1.7.8 idziś zrobiłem przywracanie systemu i niestety mozilla nie działa w desperacji odinstalowałem mozillę i zainstalowałem ponownie i nic zupełnie nic nawet nie otwiera strony dlaczego zinstalowałem firefoxa i biega co jest grane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 Może przywracanie systemu uszkodziło profil. Skasuj profil Mozilli. C:\Documents and Settings\NazwaUżytkownika\Dane Aplikacji\Mozilla\... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dylus Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 nie ma tam profiulu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 A co tam jest ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broda Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 Olej wiec ta Mozille. Ta Mozilla nie jest juz oficjalnie supportowana... wiec to sle pa uiczka. Zostan przy firefoxie i juz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 Tez tom ialem z FF musizsz usunac katalog Mozilli z "Dane Aplikacji" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...